Cautare

1963 de rezultate pentru "detunata nr 2 cluj napoca" (2.68 secunde)
Fostul negociator-sef al Romaniei cu UE, deputatul Vasile Puscaa, a anuntat, miercuri, ca va candida la alegerile generale pentru un mandat de deputat sau senator, intr-un colegiu care urmeaza sa fie stabilit de conducerea filialei PSD Cluj.
Sentinta este definitiva si a fost data de magistratii Curtii de Apel Cluj. Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Cluj, Claudia Ilies, a declarat ca sentinta este executorie.
Alegerea unui nou primar pentru municipiul Baia Mare survine dupa ce anul trecut fostul primar, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani si sase luni de inchisoare pentru neglijenta in serviciu, iar ulterior a fost eliberat pentru buna purtare pe timpul efectuarii condamnarii.
A fost ales in 2008 in colegiul 8 din judetul Cluj. ... Iata rezultatele din colegiul 8 Cluj: ... Vasile Miclaus (PDL) - 7 789 voturi 2. ... Virgil Pop (PNL) - 2 299 voturi sursa:
Val Valcu) Nu cred ca oamenii din Cluj sunt batuti in cap, chiar daca astazi s-ar putea sa aleaga un primar cazut in cap de pe scara.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori.
Pentru moment, compania Nokia nu intentioneaza sa se retraga din Romania, insa in viitor orice este posibil, a declarat directorul Nokia Romania, Risto Meskus, intr-un interviu pentru Ziua de Cluj.
60 de angajati ai fabricii Nokia din Jucu, judetul Cluj, au primit, duminica, preavizele de concediere. ... Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat vineri ca autoritatile locale negociaza cu firma finlandeza acordarea a 20 de salarii compensatorii pentru lucratorii de la Jucu ce urmeaza sa fie disponibilizati.
Reducerea TVA-ului la alimentele de baza este o prioritate a Guvernului USL "In primul rand, cred ca trebuie sa fac o precizare, chiar daca astazi si zilele acestea se desfasoara in Cluj un mare eveniment pe zona de agricultura, astazi sunt in calitate politica, in calitate de presedinte al Partidului Conservator in judetul dumneavoastra.
Jolidon Cluj, s-au clasat duminica pe primele doua locuri la turneul international de pregatire din Turcia. ... Jolidon Cluj-Wang Toppidrett 36-32. ... Jolidon Cluj, cu o singura infrangere la activ (chiar cu Oltchim), s-a clasat pe locul secund.
Cluj. Pandurii a ramas fara fundas dreapta dupa ce Adi Rusu s-a accidentat la genunchi in prima repriza a amicalului cu Duisburg (3-2). ... Cluj din aceasta iarna. "Ne-am gandit la Ungurusan de la 'U' Cluj. ... Cluj.
Echipele care au cerut arbitri straini sunt Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui si U Cluj Greii din Liga 1 si-au vazut implinita dorinta de aducere a "cavalerilor" de peste hotare, la al doilea "Congres".
Jolidon Cluj, cu scorul de 29-27 (13-15), intr-un meci restant din etapa a XVI-a a Ligii Nationale, acesta fiind primul esec dupa trei ani in competitia interna. Derbiul de la Cluj a fost disputat (8-8, min.
Alina Pesu si colegele sale se pot revansa printr-un joc bun astazi, cand vor primi vizita campioanei en-titre Olimpia Cluj. ... Olimpia Cluj este singura formatie care a invins Realul in acest acest sezon, si in tur, si in retur.
Scorul final a fost 3-2 pentru ros-albastri. ... Golul lui Tucudean, din finalul partidei, nu a schimbat nimic din ecuatia luptei pentru titlu, partida incheindu-se cu scorul de 3-2 pentru ros-albastri. Steaua are in momentul de fata 65 de puncte, cu doua mai putine decat liderul CFR Cluj.
CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua isi stiu locurile in cupele europene Dupa CFR Cluj, care a devenit vineri campioana, si-au stabilit locurile in cupele europene, duminica seara, FC Vaslui si Steaua.
Intentiile lui Bonetti la Cluj s-au vazut imediat ce jucatorii si-au luat pozitiile pe teren. ... Tucudean e in forma mare si era sa se transforme repede (6) in erou si la Cluj.
Steaua a invins CFR Cluj, scor 3-0 Steaua a invins sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0) echipa CFR Cluj, intr-un meci din etapa a V-ia a Ligii I. ... CFR Cluj:
Nou-promovata Dunarea Calarasi a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CFR Cluj, campioana en-titre, intr-o partida din cadrul etapei a doua a Ligii I de fotbal, disputata sambata dupa-amiaza.
Din 2020, vom avea turneu WTA 250 la Cluj Ion Tiriac pare sa fie acum foarte interesat de o colaborare cu edilul Clujului, oras care a gazduit ultimele infruntari ale echipelor Romaniei de Fed Cup si Cupa Davis. ... Daca este un turneu indoor, se joaca la Cluj.
google-analytics.com